Barnelaget i BLS driver leikarring for barn for tiden i alderen 3-13 år. Her kan barna lære både vanlige folkedanser og sangdanser til akkompagnement av levende spelemenn hver uke – som flere generasjoner før har gjort det i de samme salene! Vi har erfarne, dyktige og utdannede instruktører.
I løpet av året pleier vi å danse på Sofienberghjemmet, vi deltar på uhøytidelig Sjokoladekappleik på Riksscenen, har hyggelig julefest med familie og venner og bowlingkveld på vårparten. Dans på Folkemuseet i juni er høydepunktet før sommeren. I 2016 var det første gang vi var med på Oslo Kulturnatt.
Vinteren 2015 hadde vi dansekurs for de voksne samtidig med at barna danset, dette var i samarbeid med et annet lag i BLS, Symra. Det var moro – og kan kanskje gjentas hvis det er flere som er interessert.

Høsten 2017:

Størstegruppa er for 4.-8. klasse. Sunniva Christensen, Tone Ingvaldsen og Andrea Steen Hernes er instruktører i Størstegruppa, Sigurd Gjerde spiller fele her. Både nybegynnere og mer erfarne dansere kan lære og få utfordringer.

Mellomgruppa er for 1.-3. klasse. Andrea Steen Hernes, Tone Ingvaldsen og Sunniva Christensen er instruktører, Sigurd spiller fele. Mellom- og Størstegruppa danser også litt sammen, noen ganger danser Mellomgruppa også sammen med Minstegruppa.

Minstegruppa er for barn under skolealder, ca. 3-6 år. Ragnhild Holen er instruktør, og Sigurd spiller fele. Her kan gjerne en voksen være med barnet i dansen. Her er det en god blanding av lek og dans.

Det er et hyggelig sosialt miljø i Barnelaget, med kake, frukt og kaffe i pausene. Ansvaret for dette går på rundgang mellom foreldrene.

Barna trenger ikke å ha bunad for å danse i Barnelaget! Det er plass for de som har dansa før og for nybegynnere.

Styret i Barnelaget 2017:

Anja Maria Brænd, leder

Gunnhild Lurås, kasserer

Hanne Tømmerbakke

Michael Brenna

Ute Kuhlemann

Kontakt styret: barnelagetibls@gmail.com

IMG_2475IMG_2485IMG_2479